Competitie ronde 10, najaar 2017

De laatste wedstrijden van dit seizoen zijn gespeeld en de 3 Smash ’70 teams maken de balans op.
Het 1e team ging op bezoek bij Tanaka in Etten Leur. Doel was om niet op de 5e plaats te eindigen want dat zou direct degraderen inhouden. Na een matige start begon het te lopen. Ludo Gommers en Joris Gerritsen scoorden 2 punten en Theo Coppens en het dubbel zorgden voor nog 2 punten . Door deze 4-6 overwinning was de 4e plaats in de poule redelijk zeker. Helemaal toen bleek dat hun directe concurrent voor de 5e plaats met 9-1 had verloren. Team 1 handhaaft zich in de 2e klasse.
Team 2 reisde naar Ossendrecht om tegen TCO ’78 te spelen. In deze wedstrijd stond voor Smash ’70 weinig op het spel maar hun tegenstanders konden nog kampioen worden. Vanwege ziekte trad team 2 slechts met Raymond Liebau en Sander van Dongen aan en die konden niet echt imponeren. Een hatelijke 10-0 nederlaag was het resultaat. Team 2 zal volgend seizoen in de 5e klasse uitkomen.
Team 3 speelde ook tegen TCO ’78 en moest de 5e plaats verdedigen. De 4e plaats was redelijk onbereikbaar. Petra Gommers deed wat van haar verwacht werd en won knap 2 wedstrijden tegen de kampioen. Corné Polak voegde daar nog 1 punt aan toe en het dubbel werd ook gewonnen. Door deze 6-4 uitslag eindigt team 3 ruim op de 5e plaats en zij zullen zich dus op moeten maken voor een promotie-degradatie wedstrijd. Aanstaande vrijdag spelen zij tegen een team van The Back Hands. De winnaar speelt het komende seizoen weer in de 6e klasse.