Competitie ronde 1, voorjaar 2018

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en de 3 Smash ’70 teams zijn met een thuiswedstrijd van start gegaan.
Team 1 kreeg Hotak ’68 uit Hoogerheide op bezoek. Het bleek een zware dobber want alleen Theo Coppens wist 2 partijen te winnen. Joris Gerritsen en Pierre Uitdehaag bleven deze ronde zonder winst. Het dubbel zorgde ook voor een punt zodat de einduitslag 3-7 werd. Hier is ruimte voor verbetering.
Team 2 speelde tegen Smash ’76 uit St. Annaland. Alle spelers waren aardig aan elkaar gewaagd en dat bleek ook uiteindelijk aan de eindstand van 5-5. Jacqueline van Osta en Sander van Dongen leverden elk 2 punten en Raymond Liebau voegde daar 1 punt aan toe. Dit levert voorlopig een gedeelde 2e plaats op in de poule.
Team 3 kon door omstandigheden maar met slechts 2 spelers aantreden tegen een team van Belcrum uit Breda. Ondanks de 0-3 achterstand vanwege het ontbreken van de 3e speler gingen Ingrid en Wim vol goede moed van start. Vooral Ingrid van Aalst scoorde goed met 3 winstpartijen. Wim Hopmans voegde daar 1 punt aan toe en het dubbel zorgde voor het 5e punt. 5-5.
Aanstaande vrijdag staan 3 uitwedstrijden op het programma tegen respectievelijk Middelburg, Kerkwerve en TCS uit Steenbergen. Hopelijk kan team 3 hier weer op volle sterkte aantreden.