Competitie ronde 2-3 voorjaar 2018

Het eerste team van Smash ’70 ging afgelopen vrijdag op bezoek bij ODT in Roosendaal. Door omstandigheden konden wij slechts 2 spelers opstellen. Joris Gerritsen en Ludo Gommers begonnen vol goede moed aan de wedstrijden en scoorden knap respectievelijk 3 en 2 punten. Ook het belangrijke dubbel werd gewonnen dus uiteindelijk stond er een 4-6 overwinning op het scorebord. Na 3 gespeelde wedstrijden staat Smash ’70 nu op een gedeelde laatste plaats met uitzicht op een betere positie omdat de verschillen met de andere ploegen minimaal zijn.
Team 2 speelde tegen The Back Hands in St. Willebrord. Hier werd goed gestreden en zowel Jacqueline van Osta als Raymond Liebau als Sander van Dongen wisten 2 wedstrijden te winnen. Het dubbel werd ook gewonnen dus de eindstand bedroeg 3-7. In deze poule van slechts 5 teams zijn nu 2 wedstrijden gespeeld en staat team 2 op een gedeelde 1e plaats. Daar zullen we voorlopig ook nog maar geen conclusies aan verbinden want de onderling verschillen zien hier ook heel klein.
Het derde team reisde naar Willemstad om tegen Witac ’89 te spelen. De wedstrijd ging redelijk gelijk op maar op het einde van de wedstrijden wist Smash ’70 de eindoverwinning te claimen. Petra Gommers maakte geen fouten en scoorde 3 punten. Corné Polak voegde daar 2 punten aan toe, Wim Hopmans won 1 partij en wederom werd het dubbel gewonnen zodat de eindstand 4-6 in het voordeel van Smash ’70 werd. De stand in de poule is redelijk vertekend omdat er teams zijn die 2, 3 en 4 wedstrijden gespeeld hebben. Als we daar een beetje doorheen kijken dan doet team 3 het best goed. Ze staan nu op een 2e plaats, 5 punten achter de koploper met 1 wedstrijd minder gespeeld.
Het eerste team speelt op 9 maart thuis tegen Tanaka uit Etten Leur evenals team 3 . Team 2 speelt aanstaande vrijdag al een inhaalwedstrijd uit tegen Kerkwerve en is op 9 maart vrij.