Competitie ronde 6, voorjaar 2018

Wisselend succes voor Smash ‘70

Ook in tafeltennisland heerst de griep en dat heeft gevolgen voor de bezetting van de teams. Team 1 kon slechts 2 fitte spelers opstellen maar ze hadden geluk dat team 2 pas op Zaterdag moest spelen dus zodoende kon Jacqueline van Osta invallen bij team 1 en samenspelen met Pierre Uitdehaag en Joris Gerritsen. Ze gingen op bezoek bij Hotak ’68, een team dat meedoet om de titel en dus geen eenvoudige wedstrijd. Dat bleek, want ondanks twee 5-setters kon Smash ’70 niet imponeren en ging uiteindelijk roemloos met 10-0 ten onder. Team 1 staat hierdoor nog iets vaster op de laatste plaats.
Team 2 speelde op Zaterdag in Sint Annaland tegen Smash ’76. De eerste wedstrijd was in een gelijkspel geëindigd en Smash ’70 ging duidelijk op pad om dat te verbeteren. Nadat de eerste partij verloren ging kwam de Smash ’70 trein goed op gang. Onderlinge spannende wedstrijden werden gewonnen, het dubbel werd nipt gewonnen en uiteindelijk werd de uitslag 3-7. Sander van Dongen won al zijn partijen, Jacqueline van Osta won 2 partijen en Raymond Liebau voegde daar nog 1 punt aan toe. Door dit resultaat gaat team 2 nu aan de leiding in de poule op 2 punten gevolgd door The Back Hands.
Team 3 had ook met de griep te maken en dat zorgde ervoor dat zij slechts met 2 spelers op pad konden gaan naar Belcrum in Breda. 2 Spelers betekent dat je direct al met 3-0 achterstaat. Corné Polak liet zich niet ontmoedigen en won zijn 3 partijen. Wim Hopmans won 1 partij en het dubbel werd ook gewonnen. De einduitslag bedroeg daardoor 5-5. Omdat Witac ’89 een 8-2 overwinning boekte staat Smash ’70 nu op een 2e plaats, 7 punten achter Witac ’89 maar met 1 wedstrijd minder gespeeld. Jammer dat Smash ’70 voor de 2e keer dit seizoen al met 2 spelers moest aantreden.
Vrijdag 30 maart spelen de Smash ’70 teams een thuis wedstrijd tegen respectievelijk Middelburg, Kerkwerve en TCS uit Steenbergen.