Competitie ronde 8, voorjaar 2018

Smash ’70 doet prima zaken.
Het eerste team van Smash ’70 kreeg ODT uit Roosendaal op bezoek. Smash ’70 stond op de laatste plaats, 4 punten achter ODT. Team 1 kwam fantastisch uit de startblokken en de eerste 7 partijen werden allemaal gewonnen. Van de laatste 3 partijen ging er nog één naar Smash ’70 zodat de eindstand 8-2 werd. 3 Punten van Theo Coppens, 2 punten van Ludo Gommers en Pierre Uitdehaag en het dubbel werd ook gewonnen. Door deze uitslag passeert team 1 nu ODT maar de veilige 4e plaats is nog wel 10 punten verwijderd.
Team 2 speelde thuis tegen The Back Hands uit St. Willebrord, hun tegenstander voor de koppositie. Deze avond presteerden alle Smash ’70 spelers gelijk. Zowel Jacqueline van Osta als Raymond Liebau als Sander van Dongen wonnen 2 partijen en het dubbel zorgde nog voor een extra punt. 7-3 is een mooie uitslag om mee thuis te komen en de marge met The Back Hands is verder vergroot. Team 2 staat voorlopig op de eerste plaats en heeft nog één wedstrijd te spelen. De nummers 2 en 3 in de poule moeten nog 2 wedstrijden spelen. De stand is daardoor enigszins vertekend maar team 2 staat er heel goed voor om dit jaar kampioen te worden.
Team 3 speelde ook een belangrijke wedstrijd tegen Witac ‘89 uit Willemstad. Nu kon het verschil gemaakt worden en nu kon er afstand genomen worden voor ook een mogelijke titel. Petra Gommers en Corné Polak wonnen alle drie hun partijen en Wim Hopmans voegde daar nog één punt aan toe. 7-3. Smash ’70 loopt dus 4 belangrijke punten uit op Witac ’89 en staat nu nog steviger op de eerste plaats. Team 3 moet ook nog 2 wedstrijden spelen in deze competitie.
Programma: aanstaande vrijdag reist team 1 naar Etten Leur en speelt tegen Tanaka, de nummer 4 in de poule. Een belangrijke wedstrijd om dichter bij plek 4 te geraken. Team 2 speelt dit seizoen in een poule met slechts 5 teams en is deze vrijdag vrij. Team 3 speelt ook tegen een team van Tanaka en zal er alles aan doen om een goede uitslag te noteren zodat de eerste plaats in de poule behouden blijft.