Terugblik clubkampioenschappen jan 2024

 

Clubkampioenschappen Tafeltennisvereniging Smash 70,  januari 2024

Verdeeld over 2 avonden vonden in januari j.l. de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats.  Op de eerste avond werd gestreden om het kampioenschap van de dubbel-klasse via een ingenieus wisselschema zodat je steeds met een andere partner tegen verschillende tegenstanders speelt. 11 leden hadden zich hiervoor ingeschreven. Na 8 rondes bleek Theo Coppens uiteindelijk dubbelkampioen; hij had op één na alle wedstrijden gewonnen, daarop gevolgd door Pierre Uijtdehaag als tweede en Petra Gommers als derde. De nummers 4 (John Coppens) en 5 (Ingrid van Aalst) pakten net naast de prijzen.

Enkele dagen later vond het kampioenschap Enkel plaats. Jacqueline en Ludo vielen in de halve finale af. Uiteindelijk bereikten Theo  Coppens en Corne Polak de finale. In de finale bleek Theo te sterk voor Corne zodat Theo de wisseltrofee enkel in ontvangst mocht nemen.

Via een formule worden de punten van het enkel en dubbel opgeteld en daaruit bleek dat Theo Coppens met in totaal 19 punten zich in het komende jaar Algemeen Clubkampioen van Smash 70 mag noemen. Op de tweede plaats eindigde Corne Polak met 12 pnt, gevolgd door Jacqueline op de derde plaats en Ludo op de vierde plaats.

We kunnen terugzien op geslaagde clubkampioenschappen met in totaal 11 deelnemers.